Personvernerklæring

Hvem vi er

Vi er en frisør midt i Vesby sentrum som tilbyr hårklipp og veiledning om behandling av hår for kvinner og menn i nærmiljøet.

Kommentarer

Vi har bevisst valgt å deaktivere kommentarer på våre nettsider og innlegg av hensyn til de potensielle personvernsutfordringene og behovet for aktiv administrasjon av siden. Dette gjør også at vi ikke har behov for å samle inn informasjon om din nettleser eller maskin for å bekrefte din identitet.
I stedet inviterer vi deg til å kommunisere med oss på sosiale medier, eksempelvis på vår Facebook side.

Media

De media som publiseres på dette nettstedet saneres for EXIF informasjon eller annen metadata som kan representere en utfordring med hensyn til personvern. Publiserte bilder fra våre lokaler, av fornøyde kunder eller ansatte vil skje kun etter verifiserbar aksept av at vi får lov til å publisere dette på våre nettsider.

Informasjonskapsler

Vi har, som nevnt, bevisst valgt å ikke kommunisere med våre kunder via denne nettsiden i form av kommentarfelt. Det gjør at vi ikke samler inn informasjon om deg som besøker vår nettside, vi analyserer ikke informasjonskapsler i din nettleser og har heller ikke behov for å droppe egne informasjonskapsler i din nettleser.

Dersom du besøker vår innloggingsside, for å publisere nye sider eller innlegg, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for *Husk meg» vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en side, et innlegg eller en artikkel vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Innhold på dette nettstedet kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Galanti Dame- og Herrefrisør samler ingen informasjon om deg og ditt besøk på vårt nettsted, med mindre vi oppdager aktivitet som indikerer at du forsøker å hacke oss eller oppnå adgang til beskyttede områder av dette nettstedet uten å bli verifisert som en lovlig bruker via vår innloggingsportal. For alle vanlige besøkende av dette nettstedet så vil dette ikke være noen risiko.
Vi deler ikke din informasjon med noen, bortsett fra dem som styrer nettstedet vårt og sikkerheten rundt nettstedet.
Dersom du ber at om at passordet ditt på dette nettstedet tilbakestilles, vil din IP-adresse tas med i e-posten om tilbakestilling av passord.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet for å publisere innhold, lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.